Ahad, 18 November 2012

PUTERI HARBOUR INDOOR THEME PARK NUSAJAYA.......First time!!!!!




Assalamualaikum. Sempena cuti Deepavali hari tu, berkesempatan pergi ke Puteri Harbour Theme Park ni. Tapi biasalah.....cuti2 mcm ni ramai orang dan Q pun panjang. Yang paling ramai saya nampak....Singaporean!!!!. Buka pukul 10am tapi pukul 9am dah ramai beratur. Dalam hati dah berdetik....lain hari aje sbb tak boleh tinggal rumah lama2. Anak dah monyok.....dah sampai tapi tak masuk. Nak pujuk....masuk juga tapi di kedai jual barang2 Hello Kitty dsbnya aje. Next time....baru enjoy!!!
                           

                     dah masuk kedai sevenior......baru senyum!!!!!



                             Lama gak dalam ni.....rambang mata....tak tahu nak beli apa!!!!



Tiada ulasan:

Catat Komen